Acupunctuur & Yoga

Acupunctuur & Yoga zijn beiden een natuurlijke manier om je lichaam weer te herstellen en in Balans te brengen.
Acupunctuur is een vorm van Chinese Geneeskunde die al 5000 jaar bestaat.
Met naalden of stemvorken worden de acupunctuurpunten gestimuleerd, zodat de energie via de meridianen bij de organen terecht kan komen en zo het lichaam stimuleren zichzelf te genezen.

Yoga is ook een eeuwenoude methode die eeuwen geleden door de monniken werd ontwikkeld om lichaam en geest weer in balans te brengen, door middel van adem, meditatie en beweging.

Deze twee methodes komen samen in de Yin Yoga, waar door middel van rekken en strekken van het lichaam de meridianen en de acupunctuurpunten in het lichaam gestimuleerd worden.

Hatha Yoga

Basis Yoga uit India, gericht op de ademhaling, lenigheid, kracht en balans en gericht op de strekkingen van de meridianen, om de organen te stimuleren en het lichaam in balans te brengen.

Yin Yoga

Yoga vorm voor lenigheid en ontspanning van lichaam en geest, gericht op de strekkingen van de meridianen, om de organen te stimuleren en het lichaam in balans te brengen.

Relax Yoga

Yogavorm tussen Hatha en Yin Yoga in.
Gericht op ademhaling, balans en ontspanning, gericht op de strekkingen van de meridianen, om de organen te stimuleren en het lichaam in balans te brengen.

Yoga lestijden Vossenburcht in Nieuw-Vossemeer

Yoga lestijden Korte Brugstraat /Kerkakker in Etten-Leur